Levenstestament

Als Register Executeur begeleid ik cliënten bij het opstellen van hun levenstestament. Wanneer bewind en/of mentorschap een te ingrijpende stap is, is het opstellen van een levenstestament wellicht een optie. In het levenstestament legt de client vast hoe hij of zij wil dat er beslist wordt wanneer hij dit zelf niet meer kan; het is echt maatwerk en aan uw persoonlijke wensen en situatie aangepast. Het levenstestament wordt net als bij bewind en mentorschap uitgesplitst naar financiën en zorg.

AvM kan u helpen met het voorbereiden van uw levenstestament en is benoembaar als gevolmachtigde uw belangen te behartigen op financieel én zorgvlak.

Bewind en mentorschap en het inzetten van een levenstestament lijken op elkaar. Grootste verschil is dat bij het levenstestament het werkgebied voor de gevolmachtigde passend kan worden omschreven en verschillende taken aan verschillende personen kunnen worden toegewezen. Dat is bij beschermingsbewind niet het geval. Bij het bewind en mentorschap komt er een rechter en een zitting bij de rechtbank aan te pas. Bij het levenstestament een Register Executeur en een notaris.

Contact gegevens 

Postbus 2230, 4460 ME, Goes
Email adres: info@avmbewind.nl 

Tel. nummer: 085 902 99 87
KVK nummer: 56684886
bank: NL42RABO 0175 4793 80

BPBI

bpbi

Novex

44342d9ecf

Rechtspraak

80ce7c2111

Register Executeurregisterexecuteur 250

NBPMNBPM Site logo transparant

Please publish modules in offcanvas position.