Nalatenschapsregistratie

Wanneer u geen testament opstelt, is het wettelijk erfrecht van toepassing. Dat kan in vele gevallen prima werken. Belangrijk is wel dat u weet wat dit inhoudt en wat de consequenties zijn voor uw erfgenamen.

Wanneer u specifieke wensen heeft ten aanzien van uw nalatenschap; kan een testament uitkomst bieden. Zo kunt u bijvoorbeeld een bedrag nalaten aan een dierbare of een goed doel, ook kunt u op laten nemen aan wie u bijvoorbeeld een sieraad of vaas wilt nalaten.

Bij beiden kan AvM u helpen; het inventariseren van uw situatie wanneer u kiest voor het wettelijk erfrecht of samen met u bespreken wat uw wensen zijn wanneer uw kiest voor het opstellen van een testament.

In beide gevallen is aandacht voor onder andere de vragen wie zijn mijn erfgenamen en hoe blijft mijn partner goed verzorgd achter.

Niet alleen uw wensen worden in kaart gebracht, ook de omvang van de nalatenschap wordt geïnventariseerd en opgenomen in uw digitale nalatenschapsdossier. Uw financiële situatie wordt doorgenomen waarbij onder andere aandacht is voor een eventuele woning, inboedel, bankrekeningen, verzekeringen, vaste lasten, digitale nalatenschap etc . Al deze zaken worden voorbereid met het oog op een soepele en efficiënte afwikkeling voor de nabestaanden.

Contact gegevens 

Postbus 2230, 4460 ME, Goes
Email adres: info@avmbewind.nl 

Tel. nummer: 085 902 99 87
KVK nummer: 56684886
bank: NL42RABO 0175 4793 80

BPBI

bpbi

Novex

44342d9ecf

Rechtspraak

80ce7c2111

Register Executeurregisterexecuteur 250

NBPMNBPM Site logo transparant

Please publish modules in offcanvas position.